AplikasiAplikasi

MISI

PITUTUR

Fuzhou Lesite Plastics Welding Technology Co., Ltd. minangka salah sawijining anggota Asosiasi Teknik Geosintetik China lan Asosiasi Bangunan Waterproofing Nasional China minangka perusahaan teknologi tinggi khusus ing riset & pangembangan peralatan las plastik, manufaktur lan layanan konsultasi teknis babagan mesin las plastik lan industri. peralatan dadi panas.

produk unggulanproduk unggulan

bubar

PAWARTA

  • Aura mbukak kanthi lengkap lan ditingkatake

  • Nganyari anyar situs web resmi Lesite Cina online

    Minangka merek kondhang ing industri, Lesite tansah netepi filosofi pangembangan perusahaan "nggoleki bebener lan dadi pragmatis, pionir, ngupayakake keunggulan, lan ngladeni pelanggan", lan terus-terusan nganyarke lan ngulang produk Lesite kanthi semangat kerajinan. ...

  • Pengumuman resmi: Situs web resmi Lesite English saiki online!

      "Situs web resmi perusahaan" minangka jendela penting kanggo perusahaan kanggo nampilake produk lan layanan menyang jagad njaba, lan uga minangka landasan penting kanggo perusahaan sing manggoni pasar. Kanggo menehi pelanggan pemahaman sing luwih lengkap lan lengkap babagan L ...

  • Konsentrasi kekuatan, maju | Rapat ringkasan akhir tahun Lesite 2020.

    Spring bali, wiwitan anyar kanggo kabeh. Lonceng Taun Anyar wis disabetake, lan roda wektu wis ninggalake tandha sing jero. Taun 2020 sing tantangan lan janji wis adoh, lan 2021 sing ngarep-arep lan agresif bakal teka. 2021 ora mung n...

  • LESITE | Kemasan produk mentas ditingkatake lan citra merek terus saya jero

    Taun anyar lan urip anyar karo nganyari packaging anyar Wektu urip nganti chaser ngimpi, lan iku taun spring liyane. Mbalik maneh ing 2020, kita bakal ngatasi kesulitan bebarengan, kerja keras, utawa tetep anget kaya biasane. Saben uwong duwe panen dhewe-dhewe....